Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:28:15

Міліція Прилук затримала молодика, який порізав ножем відвідувачів кафе

07.10.2015   07:00

Співробітники Прилуцького міськвідділу УМВС в Чернігівській області оперативно розкрили тяжкий злочин - завдання тяжких тілесних ушкоджень двом жителям Прилуцького району біля місцевого кафе.

Близько 05:00 до чергової частини Прилуцького міськвідділу надійшло повідомлення з районної лікарні  про надання медичної допомоги двом хлопцям, в яких діагностували проникаючі ножові поранення грудної клітини та паху.

Потерпілі були поміщені на стаціонарне лікування в Прилуцьку центральну районну лікарню, один з яких - в реанімацію.

На місце пригоди та в лікарню виїхали співробітники міськвідділу внутрішніх справ - оперативники карного розшуку і дільничні інспектори міліції. Потерпілі 1999 та 1995 років народження пояснили правоохоронцям, що тілесні ушкодження вони отримали біля кафе в районі ринку від невідомого.

В ході проведення перевірки, співробітниками міліції була отримана оперативна інформація про особу підозрюваного. Ним виявився 18-річний житель Прилук, який раніше не мав проблем із законом. Ще певний час знадобився, аби встановити його місце мешкання. Коли правоохоронці прибули до місця проживання встановленої особи, він опору не чинив та зізнався у скоєному. Також у нього були вилучені речові докази, які беззаперечно доводили його причетність до злочину.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання Прилуцького міськвідділу.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини