Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:31:58

Інформація щодо прийому громадян керівництвом прокуратури області у жовтні 2015 року

02.10.2015   13:30Агенцiя

Конституцією України закріплено право громадян на індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисте звернення до органів державної влади, місцевого самоврядування, посадових і службових осіб вказаних органів. З цією метою керівництвом прокуратури області також здійснюється особистий прийом громадян за місцем їх проживання.

Згідно з графіком 8 жовтня заступником прокурора області Сергієм Івашком буде проведено особистий прийом громадян у смт Козелець.

Перший заступник прокурора області Юрій Балєв 14 жовтня здійснить  прийом жителів Борзнянщини.

Наступного дня, 15 жовтня, громадян у м. Городня прийматиме заступник прокурора області Іван Кайло.

Прокурором області Віктором Носенком 20 жовтня буде проведено особистий прийом громадян у м. Ніжині.

Жителі Носівського району 22 жовтня зможуть звернутися до заступника прокурора області Дениса Сірика.

Час прийому та інші питання щодо роботи виїзних приймалень можна з’ясувати як у прокуратурах цих районів, так і у відділі організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації прокуратури області (тел. 0462 67-44-46).
 

Довідково:
Прокуратура Козелецького району:  смт Козелець, вул. Комсомольська, 148,       тел. факс. (0246) 4-16-74.

Прокуратура Борзнянського району: м. Борзна, вул. Красносільського, 2а,           тел. факс. (0253) 2-14-40.

Прокуратура Городнянського району:  м. Городня, вул. Чорноуса, 40,                   тел. факс. (0245) 2-11-97.

Ніжинська міжрайонна прокуратура:  м. Ніжин, вул. Овдіївська, 2,                        тел. факс. (0231) 3-18-48.

Прокуратура Носівського району:  м. Носівка,  вул. Вокзальна, 4,                           тел. факс. (0242) 2-16-04.

До графіка виїздів можуть вноситися зміни у зв’язку зі службовою необхідністю.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.