Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:34:11

Рятувальники знищили фугасну авіаційну бомбу вагою 250 кг

02.10.2015   07:44

1 жовтня о 13:04 у Чернігові група піротехнічних робіт обласного Управління ДСНС України на спецавтомобілі вивезла у супроводі ДАІ за межі міста та у спеціально відведеній місцевості знешкодила шляхом підриву фугасну авіаційну бомбу вагою 250 кг часів Великої Вітчизняної війни.

Даний боєприпас був знайдений 30 вересня на аеродромному комплексі «Півці» під час патрулювання військовослужбовцями території.

Місце небезпечної знахідки одразу було взято під охорону військовою комендатурою.

В ході обстеження рятувальниками прилеглої території додаткових боєприпасів не виявлено.


Управління ДСНС України у Чернігівській області нагадує, що в разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, ні в якому разі не чіпайте їх руками, не пересувайте та одразу припиніть будь-які роботи поблизу них. Про небезпечну знахідку негайно повідомте пожежно-рятувальну службу і міліцію за телефонами 101 та 102. За допомогою палиць, мотузки та яскравої тканини огородіть місце знахідки. Не допускайте до нього людей, а тим більше дітей. Відведіть їх на відстань не менше 100 метрів. Дочекайтеся приїзду спеціальних служб, щоб точно вказати місце та обставини виявлення небезпечного предмета.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини