Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:12:32

Міліція затримала молодиків, які вбили свого товариша

25.09.2015   06:45

Оперативники Бахмацького районного відділу міліції затримали трьох чоловіків, які під час раптової п’яної сварки вбили свого знайомого та позбулися тіла, кинувши його у лісі.

До чергової частини Бахмацького районного відділу міліції надійшло повідомлення від голови сільської ради про те, що в лісі біля села Матіївки грибники знайшли труп невідомого чоловіка.

Для з’ясування всіх обставин події на місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група у повному складі та керівництво райвідділу. У лісовому масиві міліціонери виявили труп чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. Згодом було проведено розтин тіла, в результаті якого судово-медичні експерти встановили причину смерті потерпілого — тяжкі травми голови із крововиливом у мозок та множинні переломи кісток.

На розкриття зухвалого злочину був залучений увесь особовий склад райвідділу. Менше години знадобилося оперативникам для встановлення особи загиблого. Ним виявився 34-річний житель району, який вже мав проблеми із законом.

Начальник Бахмацького РВ УМВС полковник міліції Ігор Антоненко розповів, що свою роботу правоохоронці розпочали з опитування друзів та односельців потерпілого, медичного персоналу закладу, де останні півроку лікувався померлий. Також проводилися й інші оперативно-розшукові заходи. Завдяки кропіткій роботі правоохоронців стало можливим швидке розкриття злочину.

Як стало відомо, того дня потерпілий прийшов до своїх товаришів у сусіднє село. Під час застілля між чоловіками виникла сварка, яка переросла у бійку. Непритомного гостя кинули на подвір’ї за сараєм, «аби проспався». Самі ж продовжили пиячити. А вже вранці побачили, що потерпілий не подає ознак життя. Перелякані зловмисники хотіли закопати його прямо на подвір’ї, але викопати яму забракло сил, тому віднесли тіло до лісу.

Зібравши речові докази та необхідні матеріали, оперативники затримали всіх трьох учасників кривавого застілля. 23-річний підозрюваний перебував за місцем мешкання, його 16-річний брат відшукався у сусідньому Коропському районі, а 17-річний товариш — аж у Сумській області. Затримані зізналися у скоєному і надали правдиві свідчення.

Як повідомив начальник Бахмацького райвідділу міліції полковник міліції Ігор Антоненко, зловмисників затримано та поміщено до слідчого ізолятора. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Тривають слідчі дії.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини