Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:51:06

Правоохоронці затримали наркоторгівця

15.09.2015   06:42

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Чернігівського міськвідділу УМВС затримали 29-річного чернігівця, який торгував курильними сумішами та амфетаміном.

Як розповів начальник Чернігівського міського відділу УМВС підполковник міліції Антон Шевцов, оперативники отримали інформацію, що 29-річний чернігівець займається продажем курильних сумішей.

Правоохоронці провели в помешканні чоловіка санкціонований обшук, в ході якого вилучили не лише курильні суміші, підготовлені до продажу, а й амфетамін на суму понад 15 тисяч гривень за цінами чорного ринку.

В ході подальшої перевірки працівники міліції встановили, що збувальник оптом закуповував свій товар через Інтернет, а продавав суміші вроздріб, збільшуючи ціну в кілька разів.

Під час перевірки особи затриманого працівники міліції встановили його причетність ще до одного кримінального правопорушення – побиття півторарічної дитини.

Так, у 18-річної співмешканки підозрюваного, студентки одного з чернігівських вишів, є малолітній син. То ж коли молода мама йшла на пари, то завозила дитину до знайомої.

Того дня, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, співмешканець без відома матері забрав дитину та поїхав з нею у щойно відкритий торгово-розважальний центр. З невідомих причин по дорозі чоловік завдав малюку тілесних ушкоджень. Хлопчика прямо з розважального центру каретою швидкої допомоги госпіталізували до дитячої лікарні та помістили на стаціонарне лікування.

Чолов’яга ж, сказавши лікарям, що знає лише ім’я дитини, втік з лікарні. І навіть співмешканці про те, що трапилося, нічого не сказав. Натомість мама, розшукуючи дитину, звернулася по допомогу до правоохоронців.

Саме працівники міліції розставили всі крапки над «і» у цій історії – правоохоронці і дитину знайшли, і кривдника затримали.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) - караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна та за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Підозрюваний поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини