Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:46:28

Батальйон "Чернігів" знов вирушив на Донбас

05.09.2015   17:43Агенцiя

Після майже тримісячної перерви, бійці міліцейського спецбатальйону «Чернігів» знову вирушили в зону АТО, захищати суверенітет та територіальну цілісність України.

Пів сотні бійців під командуванням тимчасово виконуючого обов’язки командира загону Миколи Масляного цього разу вирушили вже в Донецьку область, в місто Курахове. Там правоохоронці з Придесення будуть виконувати завдання з охорони громадського порядку, охороняти стратегічні об’єкти, чергувати на блокпостах, здійснюючи пропускний режим людей та вантажів, боротися з диверсійно-розвідувальними групами терористів та виявляти їх посібників на підконтрольній українській владі території.

Напутнє слово спецпризначенцям перед від’їздом в зону АТО виголосив тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Управління - начальник управління громадської безпеки УМВС полковник міліції Олександр Селіверстов. Головними вимогами керівництва є дотримання військової дисципліни, ні на хвилину не втрачати пильності та обережності і повернутися додому живими і неушкодженими.

Більшість співробітників у складі батальйону — досвідчені правоохоронці, які не вперше їдуть у відрядження на Донбас. Вони вже мають досвід і вогневих сутичок з терористами, і налагодження контакту з місцевим населенням. Бійці зізнаються, що за три місяці перебування в Чернігові, не зважаючи на неспокійні будні виборчої кампанії та інші досить складні завдання з охорони громадського порядку, вже трохи занудьгували у мирному і спокійному Чернігові. Тому хоч і хвилюються, але їдуть в хорошому настрої і доброму гуморі, адже настрій —запорука успіху будь-якої справи. Тож чернігівські міліціонери налаштовані по-бойовому й впевнені у своїх силах.

Провести бійців на Схід прийшли колеги, друзі та рідні міліціонерів. Журналісти могли на власні очі переконатися, що правоохоронці повністю забезпечені харчами, обмундируванням, засобами захисту та озброєнням.

Родичі, друзі та побратими чернігівських міліціонерів побажали бійцям гідно виконати свій обов’язок і повернутися додому живими та здоровими.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.