Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:43:23

Місцеве самоврядування. Обмін досвідом

29.07.2015   12:42Агенцiя

Зустріч голови облдержадміністрації Валерія Куліча з керівником проекту фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії Даніелем Зайберлінгом відбулася у вівторок 28 липня.

Тема розмови – співробітництво між органами місцевої державної влади та Фондом щодо підтримки розвитку місцевого самоврядування на Чернігівщині. Зокрема, йшлося про перебіг реалізації поточному році спільного проекту «Сприяння формуванню громадянського суспільства у сільських і селищних громадах Чернігівської області».

Зазначений проект спрямований на активізацію місцевих ініціатив у територіальних громадах, залучення до їх розвитку додаткових ресурсів, заснованих на сполученні спільних інтересів мешканців міст та сіл області.

Співрозмовники відзначили важливість роботи такого роду, ознайомлення з практикою, що застосовується в інших європейських країнах, особливо, у зв`язку з реформуванням місцевого самоврядування та децентралізацією влади в Україні. Також учасники зустрічі висловили наміри стосовно продовження та урізноманітнення співпраці владних установ Чернігівщини з фондом Ганса Зайделя.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини