Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:51:11

Міліція розкрила півсотні дачних крадіжок

29.07.2015   07:40

Співробітники Ріпкинського райвідділу УМВС в Чернігівській області викрили зловмисників, які обкрадали дачні будинки поблизу села Вербичі.

Як повідомив начальник Ріпкинського РВ УМВС підполковник міліції Леонід Стеба, перші повідомлення про крадіжки з дачних будинків поблизу Вербичів почали надходити до чергової частини ще в квітні. Невідомі зловмисники проникали до будівель шляхом злому дверей або вікон та забирали дрібний реманент, бензопили, мотокоси, інший електроінструмент.

Міліціонери влаштовували засідки, проводили подворові обходи селянських господарств, але отримати оперативну інформацію не вдавалося.

А кілька днів тому до чергової частини зателефонували жителі села Вербичі і повідомили, що помітили в селі підозрілих немісцевих молодиків.

Для перевірки інформації в село була направлена слідчо-оперативна група, яка на місці опитала двох жителів сусіднього села Голубичі 1999 та 2000 років народження, а також чернігівця 1999 року народження. При собі молодики мали речі, викрадені з дачних будинків. Під час бесіди з неповнолітніми в присутності їх батьків була встановлена причетність юнаків до півсотні крадіжок. Зловмисники зізналися у скоєному та дали правдиві свідчення.

Наразі встановлюються місця збуту неповнолітніми своєї здобичі та вилучення викраденого.

За всіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження, які об’єднані в одне за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення), що передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини