Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 17:31:41

Міліціонери затримали водія, який збив пішохода та втік

15.07.2015   07:06

У Чернігівському районі працівники міліції впродовж декількох годин встановили і затримали водія, який збив насмерть пішохода і втік з місця події. До Чернігівської районної лікарні надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць смт Михайло-Коцюбинське на проїжджій частині виявлено труп чоловіка.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського райвідділу міліції. Правоохоронці дійшли висновку, що невстановлений водій легкового автомобіля, рухаючись по вулиці селища, скоїв наїзд на 48-річного місцевого мешканця. Пішохід від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці. Водій з місця пригоди втік.

На розшук водія-втікача та автомобіля з характерними механічними пошкодженнями було орієнтовано весь особовий склад підрозділів Державтоінспекції обласної міліції.

Невдовзі працівники ДАІ в місті Чернігові виявили та затримали автомобіль «ВАЗ 21124», який мав механічні пошкодження, характерні саме для такого виду дорожньо-транспортних пригод. Чоловік, який перебував за кермом, відразу дав свідчення, що вночі автомобілем користувався його батько і скоїв ДТП, збивши людину. Батька затримали пізніше.

В ході з'ясування причин та обставин авто пригоди з трагічними наслідками працівники міліції встановили, що старший з родини власників легковика був присутній на храмовому святі, яке у селищі відзначають на Петрівку. Там він вживав спиртні напої, після чого, вже глибокої ночі, без вагань сів за кермо та поїхав додому. Коли сталася трагедія на дорозі, він швидко збагнув, що накоїв, а тому злякався відповідальності та втік. Після затримання чоловік дав правдиві свідчення та повністю зізнався у скоєному.

Відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), карається позбавленням  волі  на  строк  від  трьох до восьми років з позбавленням  права  керувати  транспортними  засобами  на строк до трьох років або без такого.

Триває слідство.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.