Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 07:20:31

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

13.07.2015   10:16Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 12 липня по 08 годину 13 липня 2015 року.

Надзвичайні ситуації:

11 липня  2015 року у приватному господарстві у с. Тужар Козелецького району зафіксовано загибель однієї голови свиней з клінічними ознаками, подібними до африканської чуми свиней. З метою проведення дослідження на інфекційні хвороби відібрано патологоанатомічні матеріали, які направлено до Київського державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи. За результатами дослідження підтверджено діагноз "Африканська чума свиней".
Протягом 12 липня у населення вилучено 4 голови тварин. Вилучених свиней умертвили безкровним методом та утилізували шляхом спалювання.

 

Пожежі:

Зареєстровано 2 пожежі, з яких 1 в житловому секторі та 1 сухої трави. Вогнем знищено 1 будівлю, вигоріло 0, 2 га території. Причинами пожеж став підпал та необережне поводження з вогнем.


 

Події на водних об'єктах:

12.07.2015 року о 21 год. 10 хв. у м. Ніжин, в р. Остер місцевими жителями було виявлено та піднято на поверхню тіло чоловічої статі. Особа та причина смерті встановлюються.



Інші повідомлення:

12.07.2015 року о 15 год. 35 хв. до ОКЦ У ДСНС України у Чернігівській області від чергового ЧМВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення щодо замінування ТК "Вена", за адресою: м. Чернігів, вул. 77-ї Гвардійської Дивізії. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вибухових пристроїв не виявлено.

12.07.2015 року о 16 год. 17 хв. до ОКЦ У ДСНС України у Чернігівській області від чергового ЧМВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення щодо замінування супермаркету "Союз", за адресою: м. Чернігів, вул. Рокосовського. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вибухових пристроїв не виявлено.

12.07.2015 року о 18 год. 15 хв. до ОКЦ У ДСНС України у Чернігівській області від чергового ЧМВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення щодо замінування Чернігівського обласного академічного Українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка за адресою: м. Чернігів, просп. Миру. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось відділення 3-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вибухових пристроїв не виявлено.

12.07.2015 року о 19 год. 13 хв. до ОКЦ У ДСНС України у Чернігівській області від чергового ЧМВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення щодо замінування Деснянського районного суду за адресою: м. Чернігів, просп. Перемоги. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вибухових пристроїв не виявлено.

 

Прогноз погоди на 13 липня 2015 року
Мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий дощ, місцями гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі +9...+14º, вдень +18...+23º. По Чернігову, вночі +10...+12º, вдень +20...+22º.

 

Прогноз пожежної небезпеки
Пожежна небезпека в лісах області переважатиме 2 та 3 класу (мала та середня пожежна небезпека).

 

Радіаційний фон на території області складає:
м. Чернігів - 13 мкр/год, м. Щорс - 10 мкр/год, с. Покошичі - 12 мкр/год, м. Семенівка - 12 мкр/год, м. Ніжин - 12 мкр/год, м. Прилуки - 12 мкр/год, м. Остер - 11 мкр/год.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.