Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:08:48

Бюджет Чернігівщини за півроку отримав більше 6 мільйонів гривень за ліцензії на алкоголь та цигарки

10.07.2015   12:35Агенцiя

На Чернігівщині за січень-червень надходження до бюджету від плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами склали 6400 тис. грн.

Як повідомив заступник начальника відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних  товарів  Головного управління  ДФС  у Чернігівській  області  Валерій  Коваль, станом  на 1 липня  в Чернігівській області обліковується 1475 суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Загальна кількість діючих ліцензій - 4525 шт., в тому числі:  на алкогольні напої – 2503 шт.,  на тютюнові  вироби  – 2022 шт.

Протягом січня-червня відділом контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Чернігівській області видано 1284 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 1015 - на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

При цьому за цей період анульовано 140 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 179 - на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами. Також призупинено за несвоєчасну сплату 137 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 126 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

При проведенні перевірок протягом січня - червня найчастіше виявлялися наступні правопорушення: зберігання алкогольних напоїв та тютюнових виробів у місцях, не внесених до Єдиного реєстру, виявлення алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку, роздрібна торгівля за відсутності ліцензії, реалізація алкогольних напоїв за цінами, нижчими за встановлені мінімальні роздрібні ціни,  реалізація алкогольних напоїв неповнолітнім, продаж алкогольних напоїв на розлив в місцях, які не відносяться до закладів  громадського  харчування.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.