Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 15:18:48

До керівництва фіскальних органів на Чернігівщині найчастіше звертаються підприємці

07.07.2015   07:17Агенцiя

Для оперативного розв’язання проблемних питань, що виникають у платників податків та громадян, в органах Державної фіскальної служби області працюють приймальні громадян.

Протягом півріччя на особистий прийом до посадових осіб органів ДФС області звернулися 98 громадян. Під час прийомів розглянуто 73 заяви та 25 пропозицій.
Прийом громадян проводиться у зручний для них час, а у разі потреби – організовуються виїзні прийоми. Так, з початку року проведено 16 виїзних прийомів громадян у територіальних громадах.

Найчастіше до керівництва органів ДФС зверталися підприємці - 57 осіб. Активністю також відзначилися робітники, студенти, пенсіонери, безробітні, селяни та державні службовці.

За цей період до органів ДФС Чернігівської області також надійшло 78 письмових звернень від громадян. Зверталися здебільшого щодо нарахування та сплата податку на доходи фізичних осіб, єдиного соціального внеску, акцизного податку, військового збору, оподаткування доходів від здійснення підприємницької діяльності – фізичних осіб, контрольно-перевірочної роботи, повідомляли про ухилення від сплати податків. За результатами розгляду з 9 питань прийняті позитивні рішення, 61 – надані ґрунтовні роз’яснення, 2 - направлені за належністю, 2 – не підлягали розгляду, як анонімні, 4 звернення знаходяться на виконанні.

Для оперативного вирішення питань можна звертатися безпосередньо до фахівців і керівників районних та міських податкових інспекцій, у кожній з яких на інформаційних стендах розміщені графіки особистого прийому громадян.

Для отримання допомоги у вирішенні непростих проблем можна записатися на особистий прийом до керівництва Головного управління ДФС в області за телефоном: (0462) 652-397. Інформація щодо порядку та графіку особистого прийому громадян розміщена на субсайті ГУ ДФС в області.
 

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.