Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:33:57

Міліціонери затримали молодиків, які викрали авто у директора сільгосппідприємства

06.07.2015   17:15

Хлопці напідпитку викрали автівку, щоб покататись, розбили її об дерево, після чого намагалися втекти від міліціонерів у ліс.

До Семенівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від директора сільгосппідприємства, розташованого в селі Жовтневе, про те, що він виявив зникнення свого автомобіля Geely від адмінбудівлі господарства.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група міліції та екіпаж ДАІ. Рухаючись на місце виклику, правоохоронці побачили, що на узбіччі дороги стоїть розбита об дерево автівка, схожа за прикметами. Біля неї перебували двоє молодиків.

Побачивши міліцію, хлопці почали тікати до лісу, але були затримані. Ними виявились двоє місцевих мешканців 20 та 27 років. Молодики пручатися не стали та в усьому зізнались. Вони розповіли, що близько шістнадцятої години повертались з озера, де розпивали спиртні напої. Проходячи повз автівку, побачили, що вона не замкнута, а ключі знаходяться в замку запалення. Довго не роздумуючи, хлопці завели її і поїхали кататись.

Наразі міліцією за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 Кримінального Кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), яке карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років.

Останні новини Чернігівщини

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION