Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 06:36:52

Юрій Бреус очолив обласне Управління ДСНС України

29.06.2015   11:40Агенцiя

Голова ДСНС України Микола Чечоткін представив керівника Управління ДСНС у Чернігівській області

27 червня у Чернігові Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін у присутності Голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча представив керівному складу оперативно-рятувальної служби Чернігівщини нового начальника обласного Управління ДСНС України полковника служби цивільного захисту Бреуса Юрія Володимировича, який призначений на дану посаду наказом Голови ДСНС України від 26 червня 2015 року №341 і до нині працював заступником начальника цього ж Управління з питань реагування на надзвичайні ситуації.

Під час заходу Голова ДСНС України Микола Чечоткін зазначив: «В нашій службі є проблеми із забезпеченням особового складу бойовим одягом, спорядженням та пожежно-рятувальною технікою. Потребує підвищення й  рівень заробітної плати рятувальників. Всі ці питання ми обов’язково будемо вирішувати. З цим я звертаю увагу керівників підрозділів на те, що покращити ситуацію також можна шляхом заробляння коштів за рахунок надання передбачених чинним законодавством платних послуг, аварійно-рятувального обслуговування об’єктів на договірних засадах та систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій, участі у регіональних програмах розвитку тощо. В цьому питанні є підтримка з боку голови Чернігівської облдержадміністрації». Окрім того, Микола Чечоткін підкреслив, що пріоритетним завданням служби є забезпечення готовності сил і засобів до реагування на надзвичайні ситуації різного характеру й націлив керівний склад на чітке і професійне виконання посадових обов’язків та поважне ставлення до підлеглих.
 
Вітаючи нового керівника чернігівських рятувальників, голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч наголосив: «В нашій країні зараз непростий час і ми всі разом повинні забезпечити надійну безпеку життєдіяльності населення. Ми стоймо на порозі адміністративно-територіальної реформи та відповідних змін до Конституції України. В області прийнятий перспективний план розвитку територіальної громади. Виконання завдань Президента України з максимальної віддачі повноважень на місцевий рівень дозволить вирішити і ряд питань щодо забезпечення матеріально-технічної бази пожежно-рятувальних підрозділів Чернігівщини за рахунок посилення місцевих бюджетів. Зараз, у зв’язку з перерозподілом надходжень,  на рахунках селищних і сільських рад області знаходиться близько 60-ти млн. гривень. Ми відпрацю
ємо питання, щоб частину зазначених коштів направити на підвищення рівня оснащення рятувальників, адже
деякі масштабні пожежі, що мали місце, показали необхідність як в цьому, так і у створенні відповідного матеріально
го резерву».

В свою чергу полковник Бреус висловив вдячність керівництву ДСНС України та Чернігівської облдержадміністрації за довіру та запевнив, що всі поставлені перед рятувальниками завдання будуть виконані якісно, вчасно й професійно.
 
Бреус Ю.В. народився у 1972 році в Чернігові. У 1993 році закінчив Львівське пожежно-технічне училище, а у 1999 році – Черкаський інститут пожежної безпеки МВС України. Під час служби обіймав різні керівні посади в Чернігівському оперативно-рятувальному гарнізоні. Пройшов шлях від лейтенанта до полковника. Нагороджений відомчими нагородами. Одружений, виховує двох доньок.

Управління ДСНС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини