Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 01:38:45

Рада регіонального розвитку передала медикаменти чернігівським військовим в зону АТО

17.06.2015   16:11Агенцiя

Бійці 41-го чернігівського батальйону територіальної оборони сьогодні отримали велику кількість потрібних їм медикаментів у Раді регіонального розвитку Чернігівщини.

До Сергія Березенка звернулися представники Єдиного волонтерського центру та Центру допомоги Армії Андрія Дериземлі з проханням допомогти з ліками для наших військових. Там швидко відреагували, закупили все необхідне та відправили до місця дислокації 41-го батальйону. – До нас звернулася мама бійця, який проходив службу в батальйоні, - розповіла Інна Рязуха, координатор Єдиного волонтерського центру. – Вона і по сьогодні підтримує наших хлопців. З’ясувалося, що через постійну зміну кліматичних умов хлопці часто хворіють, а медикаментів на всіх не вистачає. Ми звернулися до Сергія Березенка по допомогу і дуже швидко вирішили це питання. Машина з ліками уже в дорозі.

У Раді Регіонального розвитку зібрали необхідні противірусні, жарознижуючі та знеболюючі препарати, серед яких: фаніган, німід, седалгін, шлункові краплі, пенталгін та багато іншого. Всього 31 позиція.

За словами бійця 41-го батальйону Альберта, хлопцям дуже потрібні ці ліки. – Там ввечері сиро, в день неймовірна спека. От, напевно, бійці і хворіють. А з нежиттю та температурою багато не повоюєш. Тому ми дуже вдячні, що нам так оперативно допомогли, - розповів військовослужбовець.

Нагадаємо, що Рада Регіонального розвитку області не вперше допомагає чернігівськими бійцями, які воюють на сході. На початку місяця за ініціативи Сергія Березенка військовослужбовці 169-го навчального центру «Десна» отримали необхідні для несення служби в АТО речі: спальники, каримати, літні берці, форму, тактичні рукавиці та окуляри, аптечки та багато іншого. За словами Березенка, підтримка та забезпечення чернігівських військовослужбовців – одні з пріоритетних завдань Ради, які вона буде виконувати і в майбутньому.


Сана Бойко

PR
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.