Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:31:22

Судом апеляційної інстанції на 100 тис. грн. збільшено суму, яку повинно відшкодувати ПАТ "Чернігівобленерго"

06.06.2015   10:29Агенцiя

Судом апеляційної інстанції на 100 тис. грн. збільшено суму, яку повинно відшкодувати ПАТ "Чернігівобленерго" за позовом прокурора соціально-незахищеній громадянці, в якості компенсації шкоди, заподіяної пожежею.

Рішенням апеляційного суду області від 04.06.2015 за активної позиції прокуратури області на користь громадянки Г. з ПАТ «Чернігівобленерго» стягнуто ще 100 тис. грн. моральної шкоди.

Нагадаємо, що внаслідок пожежі, яка розпочалася у зв'язку із замиканням в трансформаторній підстанції помер чоловік громадянки Г. та було знищено все спільно нажите майно подружжя.

Не зважаючи на те, що ситуація довкола пожежі господарства громадянки Г. набула значного суспільного резонансу, оскільки остання залишилася без засобів до існування та житла, через що вимушена проживати у родичів, збитки, завдані джерелом підвищеної небезпеки, товариство Чернігівобленерго добровільно не відшкодовувало. З відповідним позовом до суду звернулася прокуратура області.

За активної та послідовної позиції прокуратури області права позивачки поновлено лише в судовому порядку.

Всього за рішеннями судів на користь громадянки Г. з товариства стягнуто понад 300 тис. грн.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини