Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:58:09

За зловживання службовим становищем та налагодження корупційних схем затримано прикордонника

18.05.2015   07:43Агенцiя

Державна прикордонна служба України продовжує здійснювати низку заходів направлених на протидію корупції серед персоналу відомства. В цьому напрямку активно проводять роботу співробітники підрозділів внутрішньої та власної безпеки у тісній взаємодії із органами МВС, СБУ та прокуратури.

Співробітниками УСБ України у Чернігівській області, військової прокуратури Чернігівського гарнізону та управління внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби України затримано офіцера інформаційно-аналітичного відділу штабу Чернігівського прикордонного загону, який вимагав від військовослужбовця за призовом 25 тисяч гривень за сприяння у призначенні його на посаду у певний підрозділ.

Під час отримання 2-ї частини хабара у розмірі 13 тисяч гривень «горе офіцер» був затриманий співробітниками компетентних органів. Наразі інформація за ч.3 ст.368 ККУ внесена до ЄРДР та за даним фактом призначено службове розслідування.

Державна прикордонна служба України звертається до усіх громадян, у разі вимагання від вас неправомірної грошової винагороди, ні в якому разі не погоджуйтеся і одразу телефонуйте на гарячу лінію «Довіра» за номером телефону (044) 527-63-63, аби запобігати таким ганебним вчинкам. Також нагадаємо, що за взяття хабара, як і за спробу дачі, передбачена кримінальна відповідальність.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини