Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:29:47

Новгород-Сіверська гімназія № 1 матиме сучасний спортивний майданчик

24.04.2015   10:29

Як відволікти дітей від екранів телевізорів та комп’ютерів? Як заохотити їх займатися фізкультурою та зробити здоровий спосіб життя повсякденною звичкою? Відповідаючи на ці питання, у 2005 році Фонд братів Кличків започаткував новий всеукраїнський проект «Клич друзів – граймо разом!», основна мета якого – створення умов для занять фізкультурою серед дітей та молоді.

Протягом березня-квітня колектив Новгород-Сіверської гімназії № 1 імені Б.Майстренка активно змагався в цьому цікавому проекті та врешті став переможцем, вигравши один із двадцяти унікальних спортивних майданчиків, що відповідають сучасним екологічним вимогам та вирізняються стильним дизайном.

Визначення переможців відбувалося на основі аналізу анкет з матеріалами про спортивні досягнення учнів та набраних балів. Слід зазначити, що перемога в проекті Новгород-Сіверської гімназії №1 імені Б. Майстренка була цілком закономірною, адже гімназисти постійно демонструють високі результати в різних видах спортивних змагань. Так, протягом 2014 року вихованці секції з боксу здобули 11 медалей на Чемпіонаті України, учень В’язовик Владислав взяв участь у Чемпіонаті Європи, який проходив в Угорщині, а випускник гімназії № 1 Владислав Жура став Чемпіоном світу з кікбоксингу (тренер – Віктор Балабко). Вихованці гуртка з техніки пішохідного туризму «Вертикаль» стали призерами Чемпіонату України та Кубку України (керівник гуртка – Євген Балабко). Баскетболісти гімназії здобули першість на Чемпіонаті Чернігівської області з баскетболу (керівник гуртка – Геннадій Пурига).

Перемога у проекті стала можливою завдяки спільним зусиллям учнів, батьків, педагогів, які взяли участь у голосуванні на підтримку гімназії, а також організаційній підтримці меценатів, які сприяють облаштуванню території для встановлення майданчика.

З кожним роком все більше молоді активно займається фізкультурою, веде здоровий спосіб життя, намагається розвиватися як духовно, так і фізично. Тож вже за місяць учні гімназії матимуть можливість займатися спортом на новому майданчику, обладнаному сучасним інвентарем, та вдосконалюватимуть свої спортивні навички на свіжому повітрі.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини