Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:57:00

Чернігівщина відзначила Великдень спокійно

14.04.2015   07:36Агенцiя

В результаті комплексу профілактичних заходів міліції та громадськості в області святкування Великодня пройшло мирно, без порушень громадського порядку.

За дорученням начальника УМВС України в Чернігівській області підполковника міліції Едуарда Альохіна напередодні великого свята територія навколо церков області була завчасно обстежена працівниками міліції на предмет виявлення вибухових пристроїв, легкозаймистих, отруйних речовин, зброї та боєприпасів.

В тому, що Великдень на Чернігівщині пройшов спокійно, велика заслуга усього особового складу міліції, адже органи внутрішніх справ були переведені на посилений варіант несення служби.

Як зазначив Едуард Володимирович: «Перевірив несення служби працівниками міліції біля церков. В області на охорону громадського порядку було задіяно більше 1000 міліціонерів. Зроблено головне - у Великодню ніч не допущено надзвичайних подій».

На період Великодніх свят керівниками всіх структурних підрозділів міліції від обласних до районних були розроблені детальні плани охорони громадського порядку та безпеки громадян. У Великодню ніч на чергування заступили всі начальники міськрайорганів, керівники структурних підрозділів та куратори районів аби особисто керувати діями підлеглих та координувати їх.

Грубих порушень громадського порядку не допущено. Міліція продовжує нести службу в місцях масового відпочинку громадян.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини