Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:32:10

Внаслідок пожежі житлового будинку загинув 56-річний господар

11.04.2015   10:42

10 квітня о 15:52 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Пустиньки Чернігівського району.

За викликом до місця події оперативно прибув черговий караул 3-го державного пожежно-рятувального посту з смт М.Коцюбинське. Через запізній виклик вогнеборців полум’ям вже було охоплено весь житловий будинок та складувалася загроза розповсюдження вогню на поряд розташовану господарчу будівлю та сусідську оселю.
 
Рятувальники о 16:40 локалізували та о 17:30 остаточно ліквідували пожежу. Вогнем знищено житловий будинок. На місці пожежі вогнеборці виявили тіло 56-річного власника оселі.

В ході розслідування причини та обставин виникнення пожежі з’ясувалося, що чоловік на власній присадибній ділянці спалював сміття та залишки рослинності. Не проконтролювавши горіння господар пішов до оселі відпочивати. Через деякий час поривами вітру полум’я перекинулося по сухій траві на житловий будинок, що й призвело до трагічних наслідків. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем господаря.

У зв’язку з цим, рятувальники вкотре закликають громадян дотримуватись правил пожежної та екологічної безпеки. Пам`ятайте, що спалювання сухої рослинності та сміття категорично заборонено. Бережіть своє життя та майно від пожеж. Будьте обачні та обережні, адже вогонь помилок не прощає.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини