Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:48:13

Через випадкове знайомство чернігівка стала жертвою пограбування

08.04.2015   16:29

Працівники карного розшуку Чернігівського міськвідділу міліції затримали двох молодиків, які пограбували 20-річну дівчину, вдаривши її пляшкою по голові. Як розповів начальник Чернігівського міського відділу внутрішніх справ полковник міліції Володимир Рапута, до чергової частини звернулася 20-річна чернігівка і повідомила, що її пограбували.

Невідомі чоловіки заволоділи каблучками, ланцюжками та мобільним телефоном потерпілої. При цьому зловмисники декілька разів вдарили дівчину по голові пляшкою з-під горілки.

В ході подальшої перевірки працівники міліції встановили, що потерпіла разом з подругою відпочивала в одному з нічних клубів міста. Там вони познайомилися з іншими дівчатами, які після закриття закладу запропонували продовжити знайомство вже вдома у однієї з них. Так і зробили.

Коли ж у компанії закінчилося спиртне, потерпіла сама визвалася сходити в магазин по випивку. Була третя ночі. Купивши в супермаркеті все необхідне, дівчина вийшла на вулицю. Там на неї напали двоє чоловіків та почали бити скляною пляшкою по голові. Коли жертва знепритомніла, зловмисники забрали її прикраси, сумочку та втекли. Оговтавшись, потерпіла викликала міліцію.

Міліціонерам знадобилася доба, щоб встановити не лише грабіжників, а й навідників. Правоохоронці відпрацювали ломбарди і в одному з них виявили речі потерпілої. А здала їх одна з дівчат - власниця квартири, де відпочивала компанія.

Правоохоронці з'ясували, що випадковим знайомим дуже сподобалися прикраси потерпілої. Вони і зателефонували своїм знайомим хлопцям аби ті її пограбували. Чоловіки приїхали до магазину та чекали, доки жертва вийде на вулицю. Затримані у всьому зізналися і дали правдиві свідчення.

Володимир Рапута повідомив, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини