Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 01:04:04

Бійці спецбатальйону "Чернігів" повернулися на рідну землю

07.04.2015   07:57Агенцiя

В неділю батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів» повернувся додому після виконання бойових завдань в зоні АТО на Луганщині.

Біля будівлі УМВС міліціонерів зустрічали родичі, друзі та товариші по зброї. Після перших емоційних обіймів та палких привітань - шикування на плацу Управління. Командир роти спецпризначенців з позивним «Чабан» доповів керівництву, що всі бойові завдання підрозділом успішно виконані.

Луганський напрямок - один з найнебезпечніших в зоні антитерористичної операції. Його особливість полягає в близькості кордону з Росією, через який постійно намагаються проникнути диверсійно-розвідувальні групи ворога. Тому бійцям доводилося воювати на два фронти, стримуючи російсько-терористичні війська і з боку РФ, і з боку терористичної ЛНР.

Після відведення важкого озброєння від лінії розмежування терористи хоча і не в повній мірі дотримуються перемир'я, але обстріли з артилерії майже припинилися. Дошкуляють лише розвідувально-диверсійні групи, які обстрілюють українські блокпости, намагаючись проникнути вглиб нашої території. За місяць служби в зоні АТО спецпризначенці відбили понад два десятки таких атак.

Але бійці батальйону не черствіють душею, не зациклюються лише на війні. Звичайні людські почуття проявляються в екстремальній ситуації гостріше й емоційніше. Вони тонше відчувають ціну життя, справедливості і, звичайно ж, кохання. Саме після повернення додому бійця батальйону з позивним «Нео» його стосунки з дівчиною отримали логічне продовження - перед строєм побратимів він освідчився коханій у почуттях та подарував їй обручку.

Керівництво батальйону та побратими привітали бійця з важливим моментом у його житті. Після нетривалої відпустки бійці спецпідрозділу повернуться до виконання службових обов'язків.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.