Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:59:53

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

26.03.2015   09:57Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 25 березня по 08 годину 26 березня 2015 року

МНС

МНС

Пожежі: зареєстровано 27 пожеж, з яких 2 на об'єкті, 16 в житловому секторі (з них 1 не підлягає обліку), 8 в екологічних природних системах та 1 інша. Загинуло 2 людини.

1. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля с. Золотинка О 09 год. 45 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 20 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток відсутній.

2. Пожежа в житловому секторі Щорський район, с. Тур¢я Об 11 год. 48 хв. сталася пожежа двох безгосподарчих будівель:
- 7х10 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна. Знищено покрівлю.
- 7х8 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна. Знищено будівлю.
Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток відсутній. Врятовано матеріальних цінностей на суму 450 000 грн. На відкритій території, біля місця пожежі, виявлено тіло гр. М., 1928 р.н.

3. Пожежа сухої трави Ріпкинський район, с. Чумак, вул. Шевченка О 12 год. 05 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 2 га. Причина - необережне поводження з вогнем. Збиток відсутній. На місці пожежі виявлено тіло гр. П. 1938 р.н

4. Пожежа в житловому секторі Козелецький район, с. Євминка О 12 год. 14 хв. сталася пожежа:
- господарчої будівлі. Вогнем знищено будівлю.
- житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни.
Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток - 10 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

5. Пожежа в житловому секторі (не підлягає обліку) Коропський район, с. Черешеньки О 14 год. 49 хв. сталася пожежа в нежитловому господарстві:
- нежитловий будинок (8х10 м, стіни дерев'яні, покрівля металева);
- господарча будівля (6х7 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна);
- господарча будівля (3х3 м, стіни дерев'яні, покрівля металева).
Вогнем знищено три будівлі. Ймовірна причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток встановлюється. Врятовано матеріальних цінностей на суму 90 000 грн.

6. Пожежа сухої трави Городнянський район, біля с. Ільмівка О 15 год. 05 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 25 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток відсутній.

7. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля с. Рівнопілля О 15 год. 10 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 3 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток відсутній.

8. Пожежа в житловому секторі Сосницький район, с. Філонівка О 15 год. 19 хв. сталася пожежа в нежитловому господарстві:
- нежитловий будинок (8х13 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Пошкоджено покрівлю та стіни.
- господарча будівля (3х5 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Знищено будівлю.
- господарча будівля (4х12 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Знищено будівлю.
Причина - необережне поводження з вогнем гр. Н., 1948 р.н. Збиток - 10 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.

9. Пожежа на об'єкті м. Чернігів, вул. Гребінки О 15 год. 35 хв. сталася пожежа виробничої будівлі. Власник - ВАТ "Спецавтотранспорт". Вогнем знищено покрівлю на площі 1200 кв.м. Ймовірна причина - порушення правил монтажу, коротке замикання електромережі. Збиток встановлюється. Врятовано матеріальних цінностей на суму 1 700 000 грн.


Виявлення та знищення ВНП:


25.03.2015 року о 19 год. 23 хв., під час проведення земляних робіт у с. Петрівка Бобровицького району виявлено дві ручні гранати (Ф-1 та РГД-33) часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення вибухонебезпечних предметів охороняється співробітниками Бобровицького РВ УМВС України в Чернігівській області. Знищення ВНП планується здійснити групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП У ДСНС України у Чернігівській області 26 березня 2015 року.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини