Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:57:47

Апеляційний суд підтримав позицію прокуратури, внаслідок чого районний бюджет поповнився майже на 90 тис грн

25.03.2015   09:28

Постановою Київського апеляційного господарського суду від 16.03.2015 підтримано позицію прокурора та суду першої інстанції про стягнення з приватного підприємства боргу за використання об’єктів комунальної власності Козелецької районної ради у сумі понад 84 тис грн.

Підставою для представництва прокурором інтересів територіальної громади у суді стало неналежне виконання відповідачем взятих на себе договірних зобов’язань.

Незважаючи на те, що згідно умов договору суб’єкт господарювання взяв на себе обов’язок сплачувати орендну плату в розмірі, установленому Методикою розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної комунальної власності територіальних громад, кошти за використання об’єкта оренди надходили лише в розмірі, визначеному відповідачем самостійно.

Від внесення змін до договору щодо фіксування ставки орендної плати згідно затвердженої органом місцевого самоврядування Методики підприємство ухилялося.

На даний час, за результатами розгляду справи судом апеляційної інстанції, рішення господарського суду області від 10.12.2014 набрало законної сили та скеровано для примусового виконання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини