Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 11:51:11

З другої спроби обласна лікарнявсе таки закупила ліки

16.03.2015   09:11Агенцiя

Як повідомляє «Вісник державних закупівель» Комунальний лікувально-профілактичний заклад «Чернігівська обласна лікарня» 12.02.2015 провела конкурсні торги на закупівлю 1300 одиницьліків(метокси поліетилен гліколь-епоетин бета, шприц-тюбик, 0,3 мл, 50 мкг).

Це вже вдруге від початку року лікарня намагається придбати ці ліки, які використовують при анемії, пов’язаної з хронічними захворюваннями нирок, включаючи пацієнтів, що знаходяться на діалізі. Перший раз, намагались закупити 1500 одиниць медпрепарату, однак, через те що на участь у торгах було подано менше двох конкурсних пропозицій, конкурсним комітетом 15 січня 2015 року було прийняторішення про відміну тендеру.

Цього разу на участь у конкурсі було подано 3 пропозиції:відприватного акціонерного товариства «Медфарком-Центр», яке запропонувало ціну у 1 856 122,58 грн.; товариства з обмеженою відповідальністю «Фармадіс» -1 847 248,00 грн. та товариства з обмеженою відповідальністю «Людмила - Фарм» 1 499 748,38 грн.

Найбільш низьку ціну запропонувало ТОВ «Людмила-Фарм», тому 04.03.2015 між цією фірмою та Чернігівською обласною лікарнею було підписано договір про постачання вищезгаданого препарату.

Ця компанія є одним з найбільших постача льників фармпрепаратів для МОЗ.Нещодавно СБУ запідозрила ТОВ «Людмила-Фарм» у нанесенні збитків держбюджету через завищення цін на ліки.

Поки у СБУ йде перевірка інформації, «Людмила-Фарм» отримала новий контракт майже на 1,5 мільйона гривень.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.