Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 14:22:38

Комфорт бійців в уставі не передбачений, його забезпечить "Центр допомоги Чернігова"

12.03.2015   12:50Агенцiя

11 березня дискусійному клубі «Експертна думка» волонтери презентували нову ініціативу - "Центр допомоги Чернігова".

Ольга Палькова, засновниця та колишня активістка Єдиного Волонтерського Центру, поінформувала про створення нової волонтерської організації, яка буде займатися вузькоспеціалізованим напрямком діяльності – забезпечувати потреби бійців в зоні АТО. «Комфорт бійців в уставі не передбачений, - зазначила активістка волонтерського руху, - а тому Міністерство оборони їх особисті потреби, на жаль, не забезпечує».

У новому Центрі планують працювати виключно з запитами солдат, аналізувати їх, перевіряючи на об’єктивну відповідність, та, по можливості максимально забезпечувати.

Новопрезентована ініціатива за словами Вікторії Овсієнко-Виноградової буде працювати паралельно з іншими волонтерськими організаціями міста та координувати роботу з іншими ініціативами.

На сьогодні Центр допомоги Чернігова розшукує приміщення для роботи та пропонує всім небайдужим долучитися до ініціативи. Про точну кількість учасників нового центру можна буде сказати лише після його фактичного старту.

Учасники прес-конференції пояснили відділення від Єдиного Волонтерського Центру тим, що основна його мета – об’єднати всі організації міста, не була досягнута, та розбіжностями в поглядах на приорітетні напрями роботи волонтерів. Ольга Палькова наголосила, що будь-які чвари в середині волонтерського руху шкодять, в першу чергу, бійцям. Аби подібні інциденти не зашкодили людям, що потребують допомоги, групою активістів було прийняте рішення створити Центр допомоги Чернігова задля максимальної ефективності роботи.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини