Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:00:51

Чернігівщина провела своїх міліціонерів на Донбас. ФОТОрепортаж

07.03.2015   12:06Агенцiя

5 березня зведений загін міліції Чернігівської області вирушив на Схід для проведення дванадцятої ротації сил АТО. До складу загону увійшли півсотні правоохоронців з різних міліцейських підрозділів області. Серед бійців є чимало правоохоронців, які вже не вперше їдуть на Донбас. В боях з російсько-терористичними військами міліціонери здобули чималий досвід, яким охоче діляться з побратимами.

Попереду у чернігівців служба з охорони громадського порядку, розкриття злочинів та допомога місцевому населенню, вцілілому від обстрілів бойовиків. Проводжати бійців на Схід прийшли найближчі родичі, колеги по службі та друзі і знайомі.

Під час шикування перед відправкою в зону АТО до міліціонерів зведеного загону звернувся тимчасово виконуючий обов'язки начальника УМВС в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін. Він підкреслив, що головним завданням командирів є збереження особового складу, оскільки ворог вдається до найпідступніших провокацій.

Очільник УМВС побажав бійцям повернутися до своїх домівок живими і здоровими.

Журналісти могли на власні очі переконатися, що зведений загін повністю забезпечений харчами, зимовим обмундируванням, засобами захисту та озброєнням. Долучилися до справи матеріального забезпечення міліціонерів і волонтери Єдиного волонтерського центру.

Крім переданих м'ясних консервів і тушонки жінки з Єдиного волонтерського центру підготували й свою «родзинку» - сухі суміші для супів та борщів, квашену капусту та інші домашні соління, виготовлені власноруч, аби хлопці порадували себе на Сході домашньою кухнею.

Спілкуючись із журналістами, командир зведеного загону начальник управління громадської безпеки УМВС в Чернігівській області підполковник міліції Олександр Малиш акцентував увагу представників ЗМІ на тому, що міліція Придесення ніколи не відсиджувалася в тилу, а стоїть на передових рубежах нарівні з військовиками.

Родичі, друзі та побратими чернігівських міліціонерів побажали бійцям гідно виконати свій обов'язок і повернутися додому живими та здоровими.


ФОТО Віктор Кошмал

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.