Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:22:33

Підсумки благодійного аукціону "Купи зустріч – 2014"

02.03.2015   07:25Агенцiя

Ось і підійшов до кінця благодійний Інтернет-аукціон «Купи зустріч − 2014», організаторами котрого є Чернігівський обласний осередок ВМГО «Демократичний Альянс». Метою даного заходу є придбання медичного обладнання для відділення інтенсивної терапії новонароджених і недоношених дітей Чернігівської обласної дитячої лікарні.

В останню п’ятницю зими, 27 лютого організатори передали придбане обладнання до дитячої обласної лікарні. «Вже 4-й рік поспіль наша команда організовує і успішно проводить цей благодійний проект, і вже 3-й рік допомагає саме відділенню інтенсивної терапії новонароджених і недоношених дітей, − розказує координатор проекту Тетяна Романова. – Ми дуже вдячні всім, хто долучився і взяв участь, а деякі і не одноразово, в благодійному Інтернет − аукціоні. Завжди, а тим паче в сьогоднішні дні вкрай важливо піклуватися один про одного, а особливо про наших дітей», − завершила Тетяна.

Нагадаємо, що аукціон тривав протягом листопада та грудня 2014 року. Приймали участь як звичайні люди, так і шоумени, політики, блогери, соціальні діячі Чернігова. Всього нарахували більше 100 учасників. Завдяки цьому заходу вдалося зібрати біля 8 000 гривень. Досить прикро, що не всі ставки були дійсними. Також, не всі з учасників, котрі зробили фінальні ставки, забрали свої сертифікати переможців. Саме тому зібрана сума відрізняється від тої, котру ви можете спостерігати в Інтернеті.

Організатори використали зібрані кошти на допомогу дитячій обласній лікарні. Отже, було придбано для лікарні на зібрані кошти:
- Пульсоксиметр G1B: 3600 грн
- Датчик Sp02 для новонароджених багаторазового використання WA1110-3: 1900грн
- Медичні інструменти: 2340 грн

Також дякуємо за підтримку адміністрації Інтернет – магазину http://korobok.net.ua та міській кав’ярні «Шарлотка», які щороку люб’язно нам допомагають та є партнерами благодійного аукціону. Крім цього, висловлюємо щиру вдячність всім, хто прийняв участь в аукціоні та зробив свій внесок. Це дуже важливо, тим паче для дітей, котрі потребують особливої уваги з боку суспільства.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини