Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:46:52

В Чернігові ліки для онкологічних хворих не закуплені

23.02.2015   09:51

КЛПЗ „Чернігівськийобласнийонкологічний диспансер”провів тендер на закупівлю ліків. Було визначено 2 лоти: лот 1 – наркотичні та психотропні засоби (9 найменувань) та лот 2 – сильнодіючі та інші лікарські засоби (6 найменувань).

Конкурс проводився за скороченою процедурою – у зв’язку з відміною перших конкурснихторгів по даному предмету закупівлі.

На участь у конкурсних торгах було подано три пропозиції:
– Спільне українсько-естонське підприємство у формі товариства з обмеженою відповідальністю „Оптіма-Фарм, ЛТД” – по лоту №2;
– Комунальне підприємство „Ліки України” Чернігівської обласної ради – по лотах №1, №2;
– Обласне комунальне підприємство „Буковина-Фарм” – по лоту №1.

При детальному вивченні пропозицій, поданих на закупівлю ліків, у пропозиції КП “Ліки України” були виявленіневідповідності вимогам документації конкурсних торгів. Тому, комітетом конкурсних торгів, було прийнято рішення відхилити пропозицію КП “Ліки України”.

Через те, що до оцінки було допущено пропозиції менше ніж двох учасників, тендерний комітет 11.02.2015 прийняв рішення відмінити торги, керуючись частиною 1 статті 30 Закону України “Про здійснення державних закупівель”.

Необхідні хворим ліки знову не були закуплені.

Останні новини Чернігівщини

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини