Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:33:05

ГО "Телекритика" оголошує конкурс журналістських матеріалів про суспільне мовлення

10.02.2015   12:36Агенцiя

Роботи приймаються до 8-го березня включно. Переможець отримає 3500 грн.

На конкурс приймаються статті, теле- і радіосюжети на тему «Перехід від державного до суспільного мовлення в Україні»: ідея і принципи суспільного мовлення, його відмінності від комерційних медіа; процес становлення суспільного мовлення в Україні; перепони на шляху ухвалення закону про суспільне мовлення; роль політичних рішень у переході до суспільного мовлення; погляд зсередини: чи готові працівники державних медіа до змін; найкраща модель фінансування суспільного в Україні; ОДТРК і перехід до суспільного мовлення; аудиторія та контент суспільного мовника в Україні; корисні для України приклади зі світової практики; роль громадськості у процесі переходу до суспільного мовлення.
 
Наведений перелік тем не є вичерпним, конкурсні матеріали можуть стосуватися також будь-яких інших аспектів переходу від державного до суспільного мовлення в Україні. Жанрових обмежень немає.
 
Роботи мають бути опубліковані/вийти в ефір з 1-го листопада 2014 року до 8-го березня 2015 року або спеціально створені для конкурсу, повинні розкривати тему конкурсу. Кожен матеріал має супроводжуватися короткою інформацією про автора, ЗМІ та дату виходу (або вказано, що роботу створено спеціально для конкурсу). Один автор (група авторів) може надіслати на конкурс до трьох робіт.
 
Матеріали приймаються на адресу електронної пошти suspilne@gmail.com.
 
Призовий фонд:
·  Перше місце – 3500 грн
·  Друге місце – 2500 грн
·  Третє місце – 1500 грн
 
Для студентів передбачена окрема номінація – за кращу студентську роботу. Грошова винагорода – 1000 грн. Крім того, студенти зможуть взяти участь у загальному конкурсі і позмагатися за головні призи з журналістами-професіоналами.
 
Результати конкурсу будуть відомі 25-го березня.
 
Конкурс проводиться громадською організацією «Телекритика».

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини