Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:51:08

Чернігівські лісівники — воїнам АТО

09.02.2015   10:30Агенцiя

Працівники державних лісогосподарських підприємств Сіверщини активно підтримують військових, що перебувають в зоні АТО. Вони відправляють бійцям і гуманітарну допомогу, і техніку.

На сході України воюють КРАЗ, МАЗ з причепом та УАЗ з Городнянського , ГАЗ-3309 і УАЗ — з Добрянського, ЗІЛ -130 і КАМАЗ — з Корюківського, ЗІЛ-131 і ГАЗ-66 — з Н.-Сіверського, ЗІЛ-131 і УАЗ – з Прилуцького, ЗІЛ-131 і два УАЗи — з Холминського та ГАЗ-53 і ГАЗ-66 — з Чернігівського держлісгоспів.

Взимку лісівники знову готують технічний вантаж для передачі військовим підрозділам, що захищають єдність нашої держави в Донбасі.

Від холминських лісівників — чотири КАМАЗи, ескаватор, остерських — три КАМАЗи, добрянських — два КАМАЗи, ЗІЛ-131 та один «Урал», корюківських — ЗІЛ-131 та ЗІЛ-130, городнянських — МАЗ, КАМАЗ з причепом і УАЗ, новгород-сіверських — один КАМАЗ з причепом.

Директор Семенівського держлісгоспу Олександра Дудко каже, що зараз найголовніша пожежа на сході країни. Отож наше підприємство всіляко надає допомогу Українським Збройним Силам : пиломатеріалами, автотехнікою і продуктами харчування, закуповує взуття та обмундирування для воїнів.

Коли ж постало питання про доставку для потреб армії автомобіля ЗІЛ-131, було прийнято рішення переобладнати один з двох пожежних автомобілів. Уже в лютому техніку відправлять послужити Вітчизні.

Слід зазначити, що це в жодному разі не позначиться на охороні лісів Семенівщини від пожеж. Три відеокамери спостереження за лісовими масивами вже чотири роки дозволяють виявляти осередки загорань на території всього району. До того ж, протипожежні пункти у лісництвах будуть посилені автотехнікою та пожежним інвентарем. А це дасть змогу оперативно гасити пожежі.

Переобладнаний пожежний автомобіль семенівських лісівників тепер допомагатиме у гасінні «великої пожежі» на сході України — до завершення бойових дій. Ми сподіваємося, що ця машина повернеться в лісгосп і виконуватиме свою мирну роботу — оберігатиме від вогню зелені масиви.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини