Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:24:53

Микола Звєрєв ознайомився з роботою Чернігівського геріатричного пансіонату

28.01.2015   16:02Агенцiя

28 січня голова обласної ради Микола Звєрєв з робочим візитом відвідав Чернігівський геріатричний пансіонат.

Керівник разом із директором Департаменту соціального захисту населення Олегом Русіним та колективом закладу привітали Анатолія Симоненка, який донедавна займав посаду директора геріатричного закладу, з виходом на пенсію.

Від імені обласної представницької і виконавчої влади області Микола Звєрєв висловив йому вдячність за шляхетну роботу і вагомий внесок, який він зробив у розвиток пансіонату.

Голова обласної ради побажав колишньому керівнику міцного здоров'я, миру і всіляких гараздів. Також за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціальний захист населення Чернігівщини він вручив Анатолію Симоненко Почесну грамоту обласної ради та нагрудний знак до неї.

Звертаючись до колективу пансіонату, Микола Звєрєв акцентував увагу на прийнятому нещодавно обласному бюджеті, який має забезпечити необхідне фінансування всіх обласних закладів медицини, освіти, культури, об'єктів соціальної сфери, зокрема - і Чернігівського геріатричного пансіонату.

Керівник обласної ради закликав працівників закладу ніколи не зупинятися на досягнутому, адже їх функція - покращити забезпечення і полегшити життя своїх підопічних.

Також Микола Звєрєв оглянув та ознайомився з роботою геріатричного пансіонату. У закладі проживає 356 підопічних, які забезпечені медичним обслуговуванням, харчуванням та належним доглядом працівників. Однак, в пансіонаті існує й чимало проблем, вирішення яких потребує додаткового фінансування.

Керівники обговорили спірні питання щодо вдосконалення процедури закупівель товарів першої необхідності, зокрема - ліків. Також не оминули увагою і тарифи на опалення та можливість переходу закладу на автономне опалення. Актуальним для пансіонату залишається і питання ремонту, заміна вікон та інше.

Голова обласної ради запевнив, що зробить все залежне від нього, а би окреслені нагальні проблеми пансіонату були вирішені.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.