Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:43:56

Коментар міського голови А. Лінника щодо рішення апеляційного суду

29.12.2014   10:03

Анатолій Лінник, міський голова Ніжина прокоментував рішення апеляційного суду. Також розповів читачам ““Уездные новости” хто стоїть за дивними діями правоохоронців, навіщо і кому потрібно крісло міського голови в такий скрутний і несприятливий час, зовсім не задля спасіння ніжинців.

Анатолій Лінник також показав конверт в якому йому прислали повістку до суду. На конверті вказана дата і час реєстрації листа на пошті. Стаття 74 ЦПК України говорить, що судова повістка має бут вручена з таким розрахунком, щоб особи, які викликаються мали достатньо часу для явки в суд і підготовки до участі в судовому розгляді справи, але не пізніше, ніж за три дні до судового засідання.

На штампі конверту ми бачимо дату відправки листа 23 грудня о 14:18, судове засідання було 26 грудні о 9:30, тобто листа навіть відправили пізніше, ніж його мали вже отримати.

Далі, Анатолій Лінник повідомив, що взагалі справа тримається на завідомо брехливих свідченнях депутатів НМР. Депутати від фракції “Батьківщина” Косенко, Борисенко, Баранков наполягали в суді першої інстанції на тому, що коли рада приймала рішення про нарахування премій, то рішення стосувалось не посади міського голови а особисто Михайла Приходька (міського голови на момент прийняття рішення).

Коли були підняті протоколи сесії міськради, то там було чітко зазначено, що саме ці депутати були відсутні на тому засіданні сесії і не могли голосувати за це питання.

Виходить, що вони, комусь в угоду, або собі на користь навмисно оббрехали А. Лінника і в порушення присяги дали завідомо неправдиві свідчення в суді.

Точно такі ж брехливі свідчення депутати давали і працівникам правоохоронних органів. Ці свідчення пізніше і стали однією з підстав для складання протоколу про корупцію.

Але А. Лінника та його адвоката, “не запросивши” на судове засідання, позбавили можливості сказати про це на суді і захистити себе. Можливість свідчити на свою користь у Ліника була забрана теж у протиправний спосіб.

Можна довго дискутувати про те, який виходить з А. Лінника мер. Але одне беззаперечне: якщо формулюються обвинувачення, то ґрунтуватися вони повинні на правдивих фактах і процедура повинна бути чесною.

 

До теми: Мера Ніжина визнано винним у корупційному правопорушенні

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини