Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:18:37

Вадим Філашкін привітав зі святом Святого Миколая дітей з центру соціально-психологічної реабілітації

19.12.2014   12:35Агенцiя

Вже не перший рік УМВС України в Чернігівській області тримає шефство над Чернігівським центром соціально-психологічної реабілітації дітей.

Мінялася назва установи, але стабільною залишалася підтримка міліціонерів, які чим могли допомагали дітлахам. Саме цього дня, коли відзначають прихід Святого Миколая, з особливим нетерпінням дітлахи чекають подарунків. Відтак дуже важливо, щоб їхні сподівання справдилися.

Шефство міліції над Центром триває вже чимало років, і за цей час тут з'явився сучасний спортзал, облаштований тренажерами, заклад поповнився медичною технікою, музичним цетром, телевізором, відремонтовано автобус закладу, облаштовано кабінет психологічного розвантаження та куточок безпеки дорожнього руху.

І цього разу святковий ранок у малюків розпочався з візиту Святого Миколая у міліцейських погонах. Цю відповідальну і почесну місію взяв на себе тимчасово виконуючий обов'язки начальника Управління МВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін. Очільник УМВС частий гість в установі, тому його вітали як давнього друга.

А яке ж свято без подарунків? Тож гості прибули не з пустими руками. Оскільки в Центрі отримують соціально-психологічну допомогу діти від 3 до 18 років, то подарунки мали б задовольнити всіх. Головний міліціонер області подарував усім вихованцям солодощі і фрукти, а старшокласникам - комп'ютер.

Як сказав Вадим Філашкін, це перша машина в комп'ютерний клас, який обіцяють укомплектувати правоохоронці.

Очільник Управління МВС в області також розповів, що коли постає питання життєвого вибору, багато з вихованців подібних закладів пов'язують свою долю із міліцією. Щороку близько півтори сотні дітей стають курсантами міліцейських вишів. Тож якщо у старшокласників з'явиться таке бажання, тільки подзвоніть, а посильна підтримка і сприяння гарантовані.

Анатолій Писанка, директор Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей розповів: «В нашому закладі перебувають діти із складними долями, тому дуже приємно, коли потрапляючи до нас, вони міняються у своїй поведінці - починають посміхатися, граються, міняються на краще.

На Новорічні і Різдвяні свята до нас приїжджає дуже багато гостей, серед яких окремо хочеться виділити очільника УМВС в Чернігівській області Вадима Філашкіна, який, незважаючи на свою завантаженість, сьогодні першим привітав дітлахів із Миколайчиком. Ви побачили, як посміхалися діти, що такі поважні гості привітали їх. Я щиро дякую від себе особисто, педколективу і дітей за стабільну підтримку, він переймається нашими турботами, допомагає чим тільки може. А допомога ця вкрай дієва.»

На пам'ять про радісну подію малюки сфотографувалися з головним міліціонером області.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.