Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:57:35

169-у Навчальному центру – 72 роки

12.12.2014   11:10

Днями 169-й Навчальний центр сел.Десна відзначив 72-річницу заснування військової частини. Голова Козелецбкої районної державної адміністрації Сергій Андреєв відвідав центр та привітав військовослужбовців.

Виступаючи на урочистому мітингу, голова районної державної адміністрації Сергій Андреєв наголосив, що завдяки мужності, патріотизму, вірності військовослужбовців священному обов’язку боронити і захищати територію своєї держави та її народ існує вільна і незалежна Україна. "Вони довели, що українці дадуть гідну відсіч кожному ворогу, який посміє ступити на її землю з лихими помислами та вчинками", - підкреслив Сергій Андреєв.

Керівник району подякував кожному, хто став на сторожі України та побажав перемоги, бо українці варті гідно і вільно жити на своїй Богом даній землі.

Очільник району передав військовослужбовцям бертці.

Участь у заході взяли заступник голови райдержадміністрації Артем Севастьян, в.о.командира військової частини полковник Едуард Москальов, Деснянський селищний голова Юрій Осташевський.

Урочистості відбулися на алеї Героїв. Воїни 169 Навчального центру поклали гірлянду до пам'ятного знака. Молебень за Україну та її військо відправив настоятель Свято-Воздвиженської церкви протоїєрей отець Ярослав.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини