Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:36:07

Крадені машини везуть до тюрми і материнського горя

09.12.2014   08:26

Щорським районним судом за незаконне заволодіння транспортними засобами та вчинення великої кількості крадіжок з приватних гаражів у п’яти районах області до реального позбавлення волі засуджено трьох молодих людей — двох братів, один з яких неповнолітній, і їх товариша, повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

З вересня минулого року по травень 2014-го ними скоєно 49 корисливих злочинів на загальну суму понад 200 тисяч гривень.

Викрадене, розібравши, ділили на трьох і зберігали кожен за місцем свого проживання, де воно пізніше й було виявлено правоохоронцями (усі мешкали окремо від батьків, двоє молодших навчалися в училищі і жили в орендованій хаті).

Пізніше свою вину усі троє визнали повністю, щиро розкаялись; матір братів виплатила потерпілим вартість майже всіх завданих їм збитків.

Разом з тим, незаконне заволодіння транспортним засобом є тяжким злочином, тому державний обвинувач у суді просив призначення всім трьом реальної міри покарання.

Суд призначив двом повнолітнім крадіям покарання у вигляді позбавлення волі на 4 і 4 з половиною роки, з конфіскацією половини особистого майна. Їх спільника 1996 року народження засуджено до 3 років 6 місяців позбавлення волі без конфіскації майна.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.