Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:51:04

З метою забезпечення безперебійного та безпечного руху автотранспорту

04.12.2014   09:24Агенцiя

Загальним питанням сьогодення для дорожників Чернігівської області є підготовка до забезпечення безперебійного руху автомобільного транспорту автодорогами загального користування області та сталої роботи дорожнього господарства в осінньо-зимовий період 2014/2015 років.

Так, з метою забезпечення безперебійного та безпечного руху автотранспорту по дорогам загального користування в осінньо-зимовий період ДП «Чернігівський облавтодор» на замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області в листопаді основна увага була приділена виконанню робіт з ліквідації ямковості та підготовки до надзвичайних ситуацій у осінньо-зимовий період.

Тож за листапад місяць дорожниками області на автодорогах загального користування було ліквідовано 11 620 м2 ямковості, Ремонтні роботи на дорогах загального користування щоденно виконували в середньому 4 бригади. Матеріали для виконання ямкового ремонту асфальтобетонною сумішшю постачали 2 асфальтобетонних заводи: Чернігівський, Менський.

Крім того, значна увага була приділена і безпеці дорожнього руху. За цей період було встановлено та замінено 103 дорожніх знаків, оновлено і нанесено нової горизонтальної дорожньої розмітки на 108 км доріг та 700 м2 піщохідних переходів.

На початок очікуванних складних погодних умов при температурі повітря нижче 0, снігу, ожеледі, на дорожньому покритті проводились роботи по обробці небезпечних ділянок доріг протиожеледними матеріалами філіями ДП «Чернігівській облавтодор».

Служба автомобільних доріг у Чернігвській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху. Не перевищувати швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, відмовтеся від ризикованих маневрувань.

Водіям необхідно негайно подбати про заміну автомобільних шин з літніх на зимові, а власникам великогабаритних транспортних засобів обладнати автомобілі ланцюгами проти ковзання. Автомобілі укомплектувати тросами буксирування та лопатами.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини