Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 13:37:22

Мешканцям Чернігова пропонують уявити себе міністром охорони здоров’я і отримати 500 гривень

27.11.2014   09:51Агенцiя

«Інститут аналітики та адвокації» оголошує конкурс есе на тему «Я — Міністр охорони здоров’я». Нагорода за найкраще есе складає 500 гривень.

Участь у конкурсі можуть взяти всі зацікавлені, незалежно від віку чи національності. Автор має розкрити своє бачення майбутнього української медицини, його ідеального вигляду, або ж описати, чого бракує галузі охорони здоров’я. Великий плюс, якщо у есе будуть ілюстрації з закордонного досвіду у галузі охорони здоров’я.

Роботи приймаються на електронну пошту iaa.ukraine@gmail.com. Варто також вказати своє ім’я, вік та місто проживання. На цю адресу варто надсилати і запитання щодо технічних, змістовних чи будь-яких інших аспектів організації конкурсу.

Кожен учасник може надіслати лише один текст українською, російською чи англійською мовами. Максимальна кількість слів — 1000. Есей повинен містити такі елементи: назва есе / ім’я автора, контакти (із вказівкою місця навчання/роботи), текст есе (вступ, тези, висновки).

Переможців конкурсу оберуть до 14 лютого 2015 року. Учасники конкурсу, які займуть 1-е, 2-е, 3-е місця, отримають винагороду в розмірі 500, 300 і 200 гривень відповідно.

Останній день подання есе — 30 січня 2015 року. Найкращі твори будуть опубліковані на сайті «Інституту аналітики та адвокації» (http://iaaukraine.org/) та тематичних ресурсах по всій Україні. Усі раціональні ідеї будуть в тій чи іншій мірі використані у діяльності громадської організації.

 

Катя Кролевська, «Інститут аналітики та адвокації»

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.