Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:25:59

За «неправильну» премію доведеться відповідати

06.11.2014   14:40

Працівниками УБОЗ УМВС України в Чернігівській області відповідно до ч. 1 ст. 172-7 КУпАП складено протокол про адміністративне корупційне правопорушення, відносно сільського голови одного з населених пунктів Борзнянського району Чернігівської області.

Як повідомив т.в.о. начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернігівській області Валерій Бевзюк, голова однієї з сільських рад району, являючись посадовою особою органу місцевого самоврядування 4 категорії, 7 рангу, протягом 2013-2014 років неодноразово підписував розпорядження про особисте преміювання себе до державних, професійних свят та ювілейних дат.

Приймаючи рішення про затвердження даних розпоряджень, голова усвідомлював, що у його службовій діяльності виникає конфлікт інтересів, який полягає у суперечності між його особистими інтересами у частині визначення власного доходу шляхом збільшення розміру власної заробітної плати за рахунок премії та його службовими повноваженнями - наявності можливості підписання таких розпоряджень сільського голови, які є обов'язковими для виконання працівниками виконавчого комітету сільської ради, та на підставі яких йому буде виплачуватись премія.

Таким чином, сільський голова не вжив заходів щодо не допущення виникнення конфлікту інтересів в своїй службовій діяльності та не повідомив сесію сільської ради про наявний конфлікт інтересів порушивши вимоги п. 1, 2 ч. 1 ст. 14 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та ч.1 ст. 12-1 Закону України від 07.06.2001 № 2493-III «Про службу в органах місцевого самоврядування».

Долю корупціонера вирішить суд.

До уваги громадян!

Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України - 097-220-31-16; електронна сторінка довіри - http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини