Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:51:12

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

16.10.2014   10:56

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 15 жовтня по 08 годину 16 жовтня 2014 року

МНС

МНС

1. Надзвичайні ситуації:

м. Щорс, Чернігівської області - продовжуються заходи щодо ліквідації та недопущення розповсюдження африканської чуми свиней на території м. Щорс. Протягом доби у населення вилучено та утилізовано 5 голів тварин. За час введення карантинних заходів в період з 14 по 15.10.2014 року всього  вилучено 19 голів тварин, залишки 1 голови тварини, яка була зарізана раніше, проведено їх утилізацію шляхом спалювання.

с. Крути, Ніжинський район, Чернігівської області
- продовжуються заходи щодо ліквідації та недопущення розповсюдження африканської чуми свиней на території с. Крути, Ніжинського району. Протягом доби у населення вилучено та утилізовано 13 голів тварин. За час введення карантинних заходів в період з 11 по 15.10.2014 року всього  вилучено 75 голів тварин, залишки 6 голів тварин, які були зарізані раніше, проведено їх утилізацію шляхом спалювання.

1. Пожежа (по заяві) - Срібнянський район, с. Васьківці - 15.10.2014 року о 01 год. 20 хв. сталася пожежа грубих кормів на полі, Вогнем знищено 12 т соломи. Ймовірна причина - підпал. Збиток - 1 800 грн. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучалися.
2. Пожежа сухої трави - Чернігівський район, поблизу с. Дніпровське - o 14 год. 35 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі  5 тис. кв. м. Причина - необережне поводження з вогнем  невстановленої особи. Збитку не нанесено.
3. Пожежа настилу в лісі та сухої трави - Ріпкинський район, поблизу с. Кратинь - О 15 год. 05 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі  4,5 га та настилу в лісі на площі 3 га. Причина - необережне поводження з вогнем  невстановленої особи. Збитку не нанесено.
4. Пожежа сухої трави - Чернігівський район, поблизу с. Кобилянка - О 19 год. 17 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі  1 га. Причина - необережне поводження з вогнем  невстановленої особи. Збитку не нанесено.
5. Пожежа сухої трави - Чернігівський район, поблизу с. Старий Білоус - О 19 год. 43 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі  500 кв. м. Причина - необережне поводження з вогнем  невстановленої особи. Збитку не нанесено.

Виявлення та знищення ВНП:

15.10.2014 року об 11 год. 00 хв. на відкритій території поблизу с. Козероги, Чернігівського району,  було виявлено 4 артилерійські снаряди діаметром 125 мм, які о 16 год. 00 хв. знищено групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП У ДСНС України у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини