Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:22:29

Кращий друг "нагрів" на 200 тисяч гривень

15.10.2014   13:48

Працівники Прилуцького міськвідділу міліції відкрили кримінальне провадження проти чоловіка, який шахрайським шляхом заволодів грошовими коштами свого друга та його батьків на загальну суму близько 200 тисяч гривень.

Днями до Прилуцького міськвідділу УМВС надійшов рапорт працівника сектору карного розшуку, що в ході оперативно-профілактичного відпрацювання області, в скоєнні шахрайських дій відносно 66-річного жителя одного з сіл Прилуцького району викрито 40-річного місцевого жителя який донедавна, ще був керуючим філією одного з відомих українських банків. Користуючись цим, чоловік пропонував своїм друзям і знайомим вигідно вкладати гроші на депозит для отримання високих відсотків. Навіть давав підписати папери з печатками, як потім з'ясувалося - фальшиві.

Повіривши доброму знайомому, люди віддавали йому чималі гроші і чекали певний час, поки «накапають» відсотки. Але коли ні через пів року, ні через рік ніяких дивідендів не дочекалися - стали вимагати у добродія свої гроші назад. Та було вже пізно. Ні відсотків, ні грошей, ні самого доброзичливця знайти не вдавалося. Тому потерпілі звернулися в міліцію. Всього ж підприємливий аферист напозичався близько 200 тисяч гривень. Жертвами його шахрайств ставали переважно добрі знайомі та друзі, тому ніхто навіть не підозрював про злі наміри шахрая, аж поки жертви не зрозуміли, що їх ошукали. Та було вже пізно.

На сьогоднішній день інформацію за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 «шахрайство», що передбачає аж до обмеженням волі на строк до трьох років. Зловмисник перебуває в розшуку. Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини