Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:51:52

ПАТ "Чернігівобленерго" змінило управління

08.10.2014   11:07Агенцiя

З 7 жовтня Головою Правління ПАТ «Чернігівобленерго» призначено Юрія Касіча. Він змінив на цій посаді Юрія Бойко, який очолював підприємство з 2012 року.

Представники акціонерів повідомили, що зміна керівного складу Товариства  відбулася через ротацію топ-менеджерів  для просування сучасних, інноваційних рішень в електроенергетиці, спрямованих на підвищення надійності та ефективності електропостачання на підприємствах - лідерах галузі.

Юрій Петрович Касіч, народився у Києві у 1971 році.Закінчив Київський політехнічний інститут за фахом «Електричні мережі та системи». Кар‘єру в енергетиці розпочав з електромонтера Київської ТЕЦ-5. Згодом обіймав посади начальника диспетчерської служби та головного диспетчера  НЕК «Укренерго», технічного директора «Черкасиобленерго» та «Вінницяобленерго». До свого призначення  в ПАТ «Чернігівобленерго» працював Генеральним директором  ПАТ «Вінницяобленерго», де запам‘ятався низкою ефективних управлінських рішень, грамотною технічною та інвестиційною політикою.

Сьогодні перед Юрієм Касічем стоїть ряд серйозних задач - в умовах енергодефіциту та дисбалансу між виробництвом та споживанням електроенергії  забезпечити стабільну роботу об’єднаної енергосистеми країни  в період ОЗМ 2014-2015 років в рамках встановлених граничних рівнів споживання електричної потужності з максимальним соціально-економічним ефектом для Чернігівської області.

Юрій Касіч озвучив свої плани на посаді Голови правління ПАТ «Чернігівобленерго» на найближчий час. Перше, що він має намір зробити - переглянути графіки аварійних відключень електромереж із технічно можливим виключенням з них об’єктів електромереж, від яких здійснюється енергопостачання об’єктів соціальної сфери, а також обговорити спектр проблемних  питань, в тому числі і реструктуризацію боргу  для підприємств житлово - комунальної сфери.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини