Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:46:40

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

08.10.2014   09:22

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 07 жовтня по 08 годину 08 жовтня 2014 року

Пожежі: зареєстровано 10 пожеж, з яких 4 в житловому секторі, 3 на транспорті (1 не підлягає обліку), 1 сухої трави, 1 торфу та 1 інша.

1. Пожежа на транспорті Бобровицький район, біля с. Нова Басань 04.10.2014 року сталася пожежа автомобіля "Volkswagen Т4". Вогнем знищено облицювання салону, пошкоджено елементи кузова автомобіля. Причина - коротке замикання електромережі автомобіля. Збиток - 5 000 грн. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучалися.

2. Пожежа в житловому секторі Ніжинський район, с. Світанок, вул. Гагаріна 06.10.2014 року о 08 год. 20 хв. сталася пожежа житлового будинку (5х8 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни та майно. Причина - порушення правил монтажу електроустановок та електромереж. Збитки встановлюються. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучалися.

3. Пожежа торфу Борзнянський район, біля с. Берестовець О 08 год. 30 хв. на території Берестовецької сільської ради сталася пожежа торфу на площі 2 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

4. Пожежа на транспорті Козелецький район, біля с. Красилівка О 12 год. 01 хв. сталася пожежа автомобіля "Merсedes Actros" , який належить фірмі "Dumbo d.o.o." (Республіка Словенія). Вогнем пошкоджено тент автомобіля на площі 8 кв. м та товар. Причина та збитки встановлюються. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучалися.

5. Пожежа сухої трави Козелецький район, с. Боярівка О 14 год. 02 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1,2 га. Причина - необережне поводження з вогнем чоловіка 1974 р.н.. Збитку не нанесено.

6. Пожежа Семенівський район, с. Архипівка, вул. Нова О 16 год. 27 хв. сталася пожежа господарчої будівлі (20х50 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю на площі 100 кв. м та 10 т сіна. Ймовірна причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 20 000 грн.

7. Пожежа в житловому секторі м. Корюківка, вул. Шевченка О 18 год. 35 хв. сталася пожежа господарчої будівлі (4х6 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 16 кв. м, стіну на площі 8 кв. м та майно. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

8. Пожежа в житловому секторі Бобровицький район, с. Новий Биків, вул. Пушкіна О 18 год. 40 хв. сталася пожежа житлового будинку (9х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття. Причина та збитки встановлюються. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучалися.

9. Пожежа в житловому секторі Козелецький район, с. Морівськ, вул. Набережна О 20 год. 14 хв. сталася пожежа житлового будинку (10х12 м, стіни цегляні, покрівля металева). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 20 000 грн.

10. Пожежа на транспорті м. Чернігів, вул. Пухова біля буд. 148 О 00 год. 14 хв. сталася пожежа автомобіля "Volkswagen Caddy". Вогнем знищено облицювання салону автомобіля, пошкоджено елементи кузова. Ймовірна причина - підпал. Збиток - 40 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

Інші повідомлення:

08.10.14 року о 01 год. 40 хв. по лінії "102" надійшло повідомлення про можливу наявність вибухового пристрою в будівлі залізничного вокзалу м. Прилуки. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалося відділення 12 ДПРЧ м. Прилуки (1 одиниця техніки, 4 чоловіки особового складу). Вибухового пристрою не виявлено. Внаслідок події сталася затримка руху приміського потягу № 6-522 сполученням Гребінка - Ніжин, яка склала 40 хв.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини