Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:05:32

Микола Звєрєв: Ми повинні враховувати запити та інтереси кожної людини

07.10.2014   07:52Агенцiя

12 вересня, перебуваючи в одноденній відпустці за свій рахунок, голова обласної ради Микола Звєрєв відвідав Семенівку. Свій візит керівник використав для неформального спілкування з місцевими громадським активістами, прийому громадян та моніторингу обороноздатності району, що знаходиться на кордоні з Російською Федерацією.

Спілкуючись із мешканцями райценту, Микола Звєрєв, зокрема заявив, що влада не має права обходити запити і інтереси своїх громадян, а повинна всіляко допомагати у вирішенні їхніх проблем.

В той же день, на запрошення місцевого жителя, інваліда Віктора Деденка, очільник обласної ради побував у нього вдома, де ознайомився з умовами проживання цієї мужньої людини, яка з самого дитинства живе без рук. Проте, не зважаючи на це, Віктор Деденко займає дуже активну життєву позицію, зокрема, цілих три місяці провів на Київському Майдані, де разом з багатьма земляками протестував проти свавілля режиму Януковича.

Віктор Деденко не звик скаржитися на життя і усі власні проблеми намагається вирішувати самостійно. Однак, єдине, про що він попросив Миколу Звєрєва: допомогти з ремонтом даху, що вже кілька років поспіль протікає. Керівник пообіцяв вже найближчим часом допомогти інваліду з ремонтом.

І ось не минуло й місяця, як на адресу офіційного сайту обласної ради прийшла інформація: дах будинку інваліда відремонтовано. Про що ми і поспішаємо повідомити відвідувачів нашого сайту (результати видно по надісланих електронною поштою світлинах).

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини