Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:40:47

Близько пів сотні чернігівських міліціонерів до ранку шукали 10-річного хлопчика

07.10.2014   07:48

Як повідомив начальник ЧМВ УМВС України в Чернігівській області Володимир Рапута, інформація про зниклого малюка надійшла до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС близько 22-ї години в суботу.

На пошуки зниклої дитини були мобілізовані працівники кримінальної міліції у справах дітей, дільничні інспектори міліції та представники інших служб міськвідділу УМВС, а також наряди державної служби охорони, батальйону патрульної служби та ДАІ. Всього близько пів сотні співробітників.

Мама зниклого безвісти четвертокласника повідомила, що на даний час хлопчик тимчасово мешкає з бабусею - її матір'ю. Близько 17:00 він сказав, що піде грати у футбол у дворі їхнього будинку, але коли через пару годин він не повернувся, бабуся «забила тривогу». Спочатку батьки намагалися самотужки знайти дитину, але коли кількагодинні пошуки нічого не дали - звернулися до міліції.

Дана інформація була одразу ж занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато пошуки. До будинку, де зник малий, прибули: відповідальні від керівництва міської та обласної міліції, слідчо-оперативна група та група швидкого реагування.

До пошуків залучили працівників кримінальної міліції у справах дітей, дільничні інспектори міліції, а також наряди державної служби охорони, батальйону патрульної служби та ДАІ. Пошуки тривали цілу ніч, а на ранок наступного дня малого знайшли у одного з його приятелів.

Як пізніше з'ясувалося, він пішов до товариша гратися, а потім хлопці, стомлені іграми, поснули. Батьків приятеля на той момент вдома не було, тому ніхто не вказав малолітнім гулякам, щоб вони повідомили батьків.

На даний момент кримінальне провадження закрите.
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.