Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:53:57

Почастішали випадки передачі ув`язненим Чернігівського СІЗО наркотичних речовин

02.10.2014   09:27Агенцiя

Робота співробітників установ виконання покарань управління ДПтС України в Чернігівській області є досить напруженною,

проте результативною в проведенні заходів по запобіганню проникненню до зон, що охороняються в установах виконання покарань Чернігівщини предметів, які заборонені засудженим до зберігання та використання. Особливо це стосується наркотичних речовин та прекурсорів. Спроби передачі таких речовин були різноманітними.

Так, минулого тижня, завдяки пильності співробітників Чернігівського слідчого ізолятора не було допущено потрапляння до ув`язненого СІЗО наркотичної речовини, коли під час догляду передачі, яку принесла до установи мешканка Чернігівщини, в жіночій блузці чорно-сірого кольору було виявлено вшитий в комір бинт коричневого кольору.

Наступний випадок намагання передати наркотичні речовини відбувся так само в Чернігівському СІЗО. Під час догляду передачі, яку принесли ув`язненому, в буханці хлібу було виявлено медичний шприц з рідиною коричневого кольору. Зрозумівши, що нахабне намагання не вдалось, особа, яка намагалась скоїти злочин, втекла.

Про дані події було повідомлено до Чернігівського міського відділу УМВС та викликано слідчо-оперативну групу. Всі матеріали та вилучені речовини були передані для проведення експертизи та прийняття рішення згідно ст. 214 КПК України.

Керівництво управління та установ Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області постійно проводить серед населення роз`яснювальну роботу. Пенітенціарії намагаються попередити громадян, що  доставка заборонених предметів в установи виконання покарань несе за собою адміністративну та кримінальну відповідальність.

Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини