Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:10:39

Міський голова Чернігова вимагає відповідальності при підготовці до опалювального сезону

01.10.2014   10:11

Чернігівський міський голова Олександр Соколов вимагає від керівників комунальних підприємств міської ради, відповідних служб та організацій відповідального ставлення при підготовці до опалювального сезону 2014-2015 років. Про це він заявив сьогодні під час загальноміської наради.

За словами О.Соколова, у житлових будинках працівники ЖЕКів мають перевірити двері і вікна (не допустимо у під'їздах мати розбиті вікна та двері, що не зачиняються), щоб забезпечити режим економного витрачання тепла. У навчальних та медичних закладах, де встановлені прилади регулювання теплопостачання, з початком опалювального сезону має бути максимальна економія у вихідні.

"Режим економії стосується всіх, у тому числі житла. Про наші заклади я навіть мови не веду", - наголосив О.Соколов.

Керівник обласного центру також підкреслив, що існує урядова постанова, згідно з якою початок опалювального сезону у містах погоджується із Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України і Міністерством палива та енергетики України.

Між тим, О.Соколов наголосив, що закон має вищу силу, аніж постанова, тому він, якщо середньодобова температура три доби поспіль буде нижче +8 градусів С, підпише розпорядження про початок опалювального сезону у Чернігові.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.