Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:51:11

Допоможіть розкрити тяжкий злочин!

23.09.2014   12:22Агенцiя

22 вересня близько 22-ї години до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області по каналу "102" надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про виявлення біля будинку № 133 по вул. Пухова двох чоловік з чисельними тілесними ушкодженнями.

Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативних груп міськвідділу та УМВС області, а також керівництва обласного управління та міського відділу, на узбіччі дороги було виявлено труп чоловіка, як потім з'ясувалося - 1984 року народження, з ножовими пораненнями у вигляді 13-ти колото-різаних ран в області грудної клітини.

У іншого потерпілого, теж 1984 року народження, якого медпрацівники доправили до лікарні, встановлено три колото різані рани грудної клітини з права, різані рани правого зап'ястя та шиї, закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Загиблий був жителем Чернігова, поранений виявися уродженцем Менського району, який також мешкав у Чернігові.

Інформація про дану подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за п.1 ч.2 ст. 115 "умисне вбивство", що передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення. В ході проведення оперативно-пошукових заходів та поквартирного обходу було встановлено, що до скоєння даного кримінального правопорушення причетні четверо невідомих осіб чоловічої статі з якими знаходилась дівчина.

Міліція звертається до всіх громадян - мешканців та гостей міста Чернігова з проханням допомогти розкрити тяжкий злочин.

Прикмети невідомих:
всі віком 20-25 років
- перший хлопець - спортивної статури, зріст 170-180 см, волосся коротке, був одягнений в спортивні штани червоного кольору з білими смугами по боках, жилетка темного кольору;
- другий - міцної статури, на зріст 185-190 см, волосся коротке, вдягнений у світлу сорочку в клітину з короткими рукавами, джинси темні з плямами світлого кольору з переду;
- третій і четвертий підозрювані - середньої статури, зростом 170-180 см, волосся коротке, вдягнені в темний одяг;
- дівчина, яка була з ними, віком 20 років, худорлявої статури, на зріст 160 см, волосся темного кольору до плечей. Вдягнена в кофту зі смугами червоно-чорного кольору по горизонталі.

Співробітники міліції звертаються до усіх громадян з проханням до всіх, кому що-небудь відомо про осіб та обставин скоєння цього тяжкого злочину, просимо телефонувати до Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області за телефонами: (0462) - 619-911, 063-710-23-66 або 102.

Анонімність гарантуємо!
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини