Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:19:45

На Чернігівщині відтепер ЦНАП надаватиме послуги з оформлення та видачі довідки про реєстрацію місця проживання та перебування особи

23.09.2014   07:34Агенцiя

Управлінням ДМС України в Чернігівській області передано до Чернігівського ЦНАП повноваження з надання адміністративної послуги «Оформлення та видача довідки про реєстрацію місця проживання або місця перебування особи» відповідно до вимог Закону України «Про адміністративні послуги» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 року № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг».

На виконання затвердженого Указом Президента України від 12 березня 2013 року № 128/2013 Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» Управління ДМС України в Чернігівській області вже понад рік співпрацює з Центром надання адміністративних послуг м. Чернігова з надання послуги - оформлення та видача паспорта громадянина України.

А вже з 15 вересня 2014 року у місцевому ЦНАП, що розташований за адресою: м. Чернігів, вул. Рокоссовського, 20а, чернігівці отримують довідку про реєстрацію місця проживання/перебування особи.

Для належної організації надання довідки, у перші дні роботи з надання зазначеної послуги у Центрі працювала заступника відділу адресно-довідкової роботи Управління ДМС України в Чернігівській області Ірина Кожедуб. Станом на 19 вересня до Центру надання адміністративних послуг по отримання довідки про реєстрацію місця проживання або перебування особи звернулося 33 заявники.


УДМС України в Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини