Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:46:51

Приведено в порядок територію біля пам'ятника Кобзарю. ФОТО

11.09.2014   12:21Агенцiя

Представники громадської організації "Легіон Добра" - "Семенівська сотня Легіону Добра" в рамках акції "Блакитно-жовті чари" провели роботу по облаштуванню території біля пам'ятнику Т. Г. Шевченку.

Це вже не перша ініціатива даної органвзації. До цього був розфарбований у жовто-блакитні кольори міст через річку Ревна на Пісчанці та багато іншого.

Крім того, в кінці липня Семенівська сотня Легіону Добра влаштувала акцію: "Дари природи для будинку престарілих".

Метою було провести збір продуктів харчування для людей похилого віку, які не мають змоги отримувати піклування і догляд від близьких. Збір тривав на протязі двох тижнів.

Представники Легіону розклеїли велику кількість об'яв по всьому місту, оголошення було розповсюджене на просторах інтернету та в місцевій газеті. Охочі допомогти відкликалися відразу: за час проведення було зібрано центнери овочів та консервації, які взимку стануть у пригоді.

Велику допомогу надав "Будинок молитви", що біля автостанції: адміністрація будинку престарілих виділила транспортний засіб для доставлення пожертви. Немало людей доставляли продукти самотужки.

Завідуюча відділення сказала, що люди, котрі охоче надавали допомогу, добре відгукнулись на акцію, що не викликало сумнівів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини